מי דואג למבוטחים? מחקר רשות התחרות מגלה: "סוכני הביטוח פועלים בהתאם לתמריצים שהם מקבלים ולא בהכרח לטובת המבוטחים". כתוצאה מכך, המבוטחים אינם זוכים לפוליסה מותאמת אישית הם מבחינת הכיסוי והן מבחינת המחיר.
מחקר שבצעה רשות התחרות מעלה תמונה עגומה בשוק ביטוחי הבריאות הפרטיים. ניכר כי לתמריצים שנותנות חברות הביטוח לסוכנים ישנה השפעה משמעותית על מוצרי הביטוח והכיסויים שהם משווקים למבוטחים, כך שחברת הביטוח שמציעה את העמלה הגבוהה מוצריה משווקים בצורה אקטיבית הרבה יותר מהשאר.
באמצעות קבוצת גילך ניתן להעריך בדיקת זכאות להוזלה משמעותית של ביטוח הבריאות:
על מנת להבין את חומרת העניין חשוב להכיר את שוק ביטוחי הבריאות. בישראל קיימים שלושה כיסויים אפשריים, הראשון הוא הביטוח הממלכתי הניתן לכל תושב באמצעות קופות החולים מכוח חוק ביטוח בריאות ממלכתי, התשנ"ד-1994 .הכיסוי השני הוא שב"ן – שירותי בריאות נוספים המשווקים על ידי קופות החולים בכפוף לאישור משרד הבריאות. הכיסוי הנוסף, השלישי במספר, הוא ביטוחים פרטיים אותם מוכרות חברות הביטוח.
סוכני הביטוח הם ערוץ השיווק והמכירה העיקרי של ביטוחי החיים הפרטיים, בנוסף תפקידו של הסוכן הוא להנגיש את המידע המורכב של המוצר הפיננסי האמור ולספק את הפתרון המיטבי הן בכיסוי והן במחיר. אך כאשר שני האינטרסים מתנגשים, הסוכן נוטה לטובת חברת הביטוח המתגמלת ביותר גם במחיר פגיעה במבוטחים.
כיצד ניתן להבטיח שהמבוטח מקבל את הכיסוי המתאים והמותאם עבורו? הדרך הבטוחה לזכות בפוליסה מדויקת ופרמיה מותאמת היא באמצעות בדיקה מקצועית של תיק הביטוח, בדיקה נטולת אינטרסים, ניטרלית ובלתי תלויה באף חברת ביטוח גדולה, אשר תוביל לדיוק הפוליסה ללקוח ולהוזלת עלויות משמעותית.
באמצעות קבוצת גילך ניתן להעריך בדיקת זכאות להוזלה משמעותית של ביטוח הבריאות:
[34,490 ישראלים נמצאו זכאים להלוואה עד כה]
[מעל 27,390 נשים ישראליות התנסו בשיטה עד כה]